Stichting Zomerkamp Best

Van 12 augustus tot 18 augustus 2018

Van 5 tot 14 jaar!

Peter

Sinds 1981 maak ik deel uit van de “zomerkampfamilie”. Het zomerkamp is elk jaar een activiteit waar niet alleen de kinderen maar ook de leiding veel plezier aan beleefd. Juist de onderlinge samenwerking, enthousiasme en saamhorigheid zorgen ervoor dat het elk jaar een groot feest is. Zowel voor als op het kamp houd ik me bezig met de algemene zaken die geregeld moeten worden. Mijn grootste hobby is dan ook het zomerkamp.

Richard

Hoi ik ben Richard, mijn hobby is handbal en nog eens handbal oja een zomerkamp. Ik ga mee sinds 1999 de eerste jaren heb ik als leiding groepen gedraaid. Maar sinds 2003 sta ik in de keuken, en loop ik iedereen in de weg. Als er iets heel is maak ik het kapot, en als het lekker is, is het naar mijn kundigheid niet meer te eten. Maar het leukste is heel veel plezier maken op kamp, met de kinderen en de leiding. Misschien mag ik daarom elk jaar weer mee???

 

Yvonne

“Actief vanaf 1998. Eerste jaren leiding van groep 2 (7 t/m 9 jr.) en later een aantal jaren leiding van groep 4 (13 t/m 16 jr.) geweest. De laatste jaren doe ik de spelbegeleiding voor alle groepen. Vooral de voorbereiding zodat op kamp alles soepel verloopt.”

 

Susanne


Hallo ik ben Suus en ga sinds 2004 mee als groepsleiding. Elk jaar weer is die ene week eigenlijk veel te kort! In al die jaren heb ik alle verschillende groepen gedraaid en ben ik ook twee jaar als spelleiding werkzaam geweest. Toen kwam ik er achter dat mijn voorkeur toch echt bij de groepen ligt. Ik hou van veel gekkigheid en 's nachts gaat dat gewoon door! Daar weten onze tieners alles van hihi!
Ik heb vijf jaar als kleuterjuf gewerkt, maar werk nu als locatiemanager op een kinderdagverblijf. Het hele jaar door dus gezellig tussen de kids!
Ik hoop jullie deze zomer (weer) te zien! Liefs, Suus

Sandra

Hallo allemaal, ik ben Sandra van Leuken. Vroeger een aantal jaren als kind mee geweest en sinds 2005 ga ik mee als leiding. Met veel liefde en plezier zet ik me in als vrijwillger. In het dagelijks leven ben ik fotografe en mama van Roel.

Tim

Hallo, ik ben Tim Martens en ga al sinds 2005 mee als leiding van Stichting Zomerkamp. Dit doe ik met heel veel plezier. Ondertussen heb ik al diverse groepen gedraaid. Elke groep heeft een andere aanpak nodig maar dit is erg leuk om te doen. Het is er jammer dat 1 week zo snel voorbij gaat, maar ik hoop jullie volgend jaar weer te zien. Dan sta ik weer klaar om er een fantastische week van te maken. Groetjes Tim

Klaas

Hoi! Ik ben Klaas en ik ga al sinds 2006 mee op kamp. Op kamp maak ik het eten voor alle kinderen en de leiding, dus dat is hard werken! Het is namelijk best moeilijk om blauwe en roze aardappelen te maken, of te tafels mooi te dekken voor de tafelfriet…

Ook ben ik altijd inzetbaar voor het plakken van een fietsband, het bijvullen van de ranja-automaat of het maken van een diep-in-de-zee-buffet! Nu ga ik weer verder met het bedenken van het menu voor volgend jaar….!

Maaike

Hoi mijn naam is maaike hoekstra. Normaal werk ik in de thuiszorg maar 1 week per jaar mag ik me weer helemaal uitleven met de leukste spellen op zomerkamp. Als kind ben ik jaren meegeweest met zomerkamp en omdat ik dat zo leuk vond ben ik sinds 2006 leiding geworden.

 

Rohan

Ik ben Rohan en sinds 2011 ben ik groepsleiding bij St. Zomerkamp Best. In de afgelopen jaren heb ik ook diverse kampen begeleid van andere organisaties en dat doe ik nog steeds. In het dagelijks leven studeer ik Human Movement Sciences aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, geef ik selectietraining in de turnsport en ben ik regelmatig op de atletiekbaan te vinden om zelf te sporten.

Tot ziens op zomerkamp!

 

Luuk

Hallo allemaal, ik ben Luuk Jansen en ik ga sinds 2012 mee als leiding. 1e jaar (stage)leiding van de oudste groep en alweer 3 jaar actief meegeweest als volledige leiding van groep 3 samen met men kameraad Toon. Daarvoor 2 jaar meegeweest als kind. Ik zit 1 dag in de week op school en werk 4 dagen in de week in een slagerij. Buiten het werk en school ben ik te vinden op het veld (4x) en in de zaal (1x), dat te maken heeft met voetbal. Ik heb er nu alweer erg zin in! Tot op zomerkamp !

 

Toon

Hey! Mijn naam is Toon en ik ga sinds 2013 mee als vrijwilliger van SZB. Ik ben met SZB in aanraking gekomen via mijn vriendin (Susanne) die al vele jaren mee gaat als leiding. De afgelopen jaren heb ik het geluk gehad om samen met Luuk leiding te geven aan het heel gezellige groep 3! In het dagelijks leven ben ik Ingeneur, maar dat is veel te saai om over te vertellen in dit verhaaltje.

 

Zoe

Hoi, ik ben Zoë Donck vroeger ben ik zelf ook een aantal jaren mee geweest op kamp als kind en dat was altijd super leuk, daarom ben ik in 2013 voor het eerst mee gegaan als leiding van de jongste groep.

Ook ga ik nog naar school en doe ik de opleiding onderwijsassistente.

 

Boy

Hoi allemaal,

ik ben Boy van der Heijden, ik mag al sinds 2013 elk jaar als leiding mee om de kinderen een hele leuke vakantie week te bezorgen. Dit vind ik zelf ook heel gaaf om te doen. Dit alles doe ik langs mijn dagelijks werk in de bediening. Hopelijk gaan jullie dit jaar ook mee!!!

 

Bo

 

Mijn naam is Bo van Schaijk, geboren op 27-05-1990. 2015 is voor mij het eerste jaar dat ik mee ben gegaan als vrijwilliger bij Stichting Zomerkamp Best. In mijn dagelijks leven ben ik basisschoolleerkracht en ben ik werkzaam bij Dippie Doe en Foodworldbest. In in mijn vrije tijd breng ik veel tijd door bij mijn paarden in de wei

 

Remco

Mijn naam is Remco en ben geboren in het jaar 1995. Ik ben in 2015 voor het eerst mee geweest als leiding. Ik zit zelf nog op school en in mijn vrije tijd houd ik mezelf bezig met auto's. En als het kamp weer bijna begint ga ik leuke activiteiten bedenken en voorbereiden. Top op het zomerkamp ik zie jullie graag en dan maken we er weer wat leuks van.

 

Floor

Hoi! Ik ben Floor, vorig jaar ben ik voor het eerst mee geweest als leiding in groep 1 bij Stichting Zomerkamp Best.

Dit was ontzettend leuk en gezellig!

In het dagelijks leven studeer ik bijna af als HBO-Verpleegkundige en in mijn vrije tijd doe ik aan boksen en ben ik graag thuis bij mijn twee hondjes.

Hopelijk zie ik jullie dit jaar op zomerkamp!

Liefs,

Floor.

Stichting Zomerkamp Best

Bankrekening: IBAN: NL91ABNA0443854238

Kamer van koophandel: 41089867

Leiding

Patrick

Hallo ik ben Patrick en mocht van mijn vrouw (Yvonne) het eerste jaar in 2007 alleen maar komen kijken.

Ze heeft me besmet met het SZB virus en draai vanaf 2008 de allerkleinste samen met Maaike. Een gouden team!

Ik werk als commercieel medewerker en zelfs als ik geen vakantiedagen op mag nemen ben ik er voor het avondprogramma.

 

Meer informatie vind u onder het kopje: In vellige handen.

Emmy

Hallo daar! Mijn naam is Emmy. Vanaf 2016 Mag ik mee op Zomerkamp en daar heb ik elk jaar weer heel veel zin in. In het dagelijks leven werk ik in het speciaal onderwijs en heb ik dus veel vakantie en zo genoeg tijd om Zomerkamp goed voor te bereiden. Ik hoop jullie weer te zien bij het leukste kamp van het jaar!

Sven

Hoi, Sven van Hamond is de naam. Dit jaar 2016 is voor mij het eerste jaar dat ik mee ga op zomerkamp.  Dit is niet het eerste vrijwilligerswerk en kamp dat ik doe. Want ja als je niet stil kan zitten ga je maar dingen doen! Zo ben ik al meerdere jaren lid van GV Best waarbij ik ook al jaren kampleiding ben geweest.  In het dagelijks leven ben ik licht- en geluidstechnicus, dus altijd reden voor een feestje! Dat zullen we er op zomerkamp ook van gaan maken!

Laura

Mijn naam is Laura van den Heuvel, geboren op 17-12-1996. 2016 is mijn eerste jaar geweest dat ik als vrijwilliger ben meegeweest voor stichting zomerkamp Best. In September begin ik aan mijn nieuwe studie: Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener, in mijn vrije tijd werk in nog in de horeca bij de Worldburger en FoodworldBest.

Hopelijk zie ik jullie dit jaar weer op zomerkamp!

Bram

Hallo, mijn naam is Bram van Schaijk. Ben geboren op 15-05-1995 in Best. 2016 is voor mij het eerste jaar dat ik mee ga als vrijwilliger voor stichting zomerkamp Best. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als vrachtwagen monteur bij Smeets autogroep. In mijn vrije tijd houd ik mezelf bezig met game, het sleutelen aan mijn eigen auto en samen met mijn vriendin het verzorgen van de roofvogels. Ook ga ik wel eens varen op een waterscooter.

7-8 jaar

9-10 jaar

11-14 jaar

5-6 jaar

Sponsoren

Britt

Hallo, mijn naam is Britt van Heeswijk.

Ik ben in 2003 geboren en zit dus nog op school. Dit jaar 2017 was het eerste jaar dat ik mee ging als vrijwilliger. In mn vrije tijd ben ik keepster bij VV Wilhelmina Boys in Best bij een leuk meidenteam. Ook speel ik toneel. Ik vind het vooral leuk om de kinderen een onvergetelijk week te bezorgen en er een feestje van te maken. Want, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!