Stichting Zomerkamp Best

Van 11 augustus tot 17 augustus 2019

Van 5 tot 15 jaar!

Peter

Sinds 1981 maak ik deel uit van de “zomerkampfamilie”. Het zomerkamp is elk jaar een activiteit waar niet alleen de kinderen maar ook de leiding veel plezier aan beleefd. Juist de onderlinge samenwerking, enthousiasme en saamhorigheid zorgen ervoor dat het elk jaar een groot feest is. Zowel voor als op het kamp houd ik me bezig met de algemene zaken die geregeld moeten worden. Mijn grootste hobby is dan ook het zomerkamp.

Richard

Hoi ik ben Richard, mijn hobby is handbal en nog eens handbal oja een zomerkamp. Ik ga mee sinds 1999 de eerste jaren heb ik als leiding groepen gedraaid. Maar sinds 2003 sta ik in de keuken, en loop ik iedereen in de weg. Als er iets heel is maak ik het kapot, en als het lekker is, is het naar mijn kundigheid niet meer te eten. Maar het leukste is heel veel plezier maken op kamp, met de kinderen en de leiding. Misschien mag ik daarom elk jaar weer mee???

 

Yvonne

“Actief vanaf 1998. Eerste jaren leiding van groep 2 (7 t/m 9 jr.) en later een aantal jaren leiding van groep 4 (13 t/m 16 jr.) geweest. De laatste jaren doe ik de spelbegeleiding voor alle groepen. Vooral de voorbereiding zodat op kamp alles soepel verloopt.”

 

Susanne


Hallo ik ben Suus en ga sinds 2004 mee als groepsleiding. Elk jaar weer is die ene week eigenlijk veel te kort! In al die jaren heb ik alle verschillende groepen gedraaid en ben ik ook twee jaar als spelleiding werkzaam geweest. Toen kwam ik er achter dat mijn voorkeur toch echt bij de groepen ligt. Ik hou van veel gekkigheid en 's nachts gaat dat gewoon door! Daar weten onze tieners alles van hihi!
Ik heb vijf jaar als kleuterjuf gewerkt, maar werk nu als locatiemanager op een kinderdagverblijf. Het hele jaar door dus gezellig tussen de kids!
Ik hoop jullie deze zomer (weer) te zien! Liefs, Suus

Sandra

Hallo allemaal, ik ben Sandra. Vroeger een aantal jaren als kind mee geweest en sinds 2005 ga ik mee als leiding. Met veel liefde en plezier zet ik me in als vrijwillger. Ik draai de laatste jaren geen groep meer, maar hou me achter de schermen bezig. In het dagelijks leven ben ik fotografe en mama van Roel en Lotte.

Tim M

Hallo, ik ben Tim Martens en ga al sinds 2005 mee als leiding van Stichting Zomerkamp. Dit doe ik met heel veel plezier. Ondertussen heb ik al diverse groepen gedraaid. Elke groep heeft een andere aanpak nodig maar dit is erg leuk om te doen. Het is er jammer dat 1 week zo snel voorbij gaat, maar ik hoop jullie volgend jaar weer te zien. Dan sta ik weer klaar om er een fantastische week van te maken. Groetjes Tim

Klaas

Hoi! Ik ben Klaas en ik ga al sinds 2006 mee op kamp. Op kamp maak ik het eten voor alle kinderen en de leiding, dus dat is hard werken! Het is namelijk best moeilijk om blauwe en roze aardappelen te maken, of te tafels mooi te dekken voor de tafelfriet…

Ook ben ik altijd inzetbaar voor het plakken van een fietsband, het bijvullen van de ranja-automaat of het maken van een diep-in-de-zee-buffet! Nu ga ik weer verder met het bedenken van het menu voor volgend jaar….!

Maaike

Hoi mijn naam is maaike hoekstra. Normaal werk ik in de thuiszorg maar 1 week per jaar mag ik me weer helemaal uitleven met de leukste spellen op zomerkamp. Als kind ben ik jaren meegeweest met zomerkamp en omdat ik dat zo leuk vond ben ik sinds 2006 leiding geworden.

 

Rohan

Ik ben Rohan en sinds 2011 ben ik groepsleiding bij St. Zomerkamp Best. In de afgelopen jaren heb ik ook diverse kampen begeleid van andere organisaties en dat doe ik nog steeds. In het dagelijks leven studeer ik Human Movement Sciences aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, geef ik selectietraining in de turnsport en ben ik regelmatig op de atletiekbaan te vinden om zelf te sporten.

Tot ziens op zomerkamp!

 

Luuk

Hallo allemaal, ik ben Luuk Jansen en ik ga sinds 2012 mee als leiding. 1e jaar (stage)leiding van de oudste groep en alweer 3 jaar actief meegeweest als volledige leiding van groep 3 samen met men kameraad Toon. Daarvoor 2 jaar meegeweest als kind. Ik zit 1 dag in de week op school en werk 4 dagen in de week in een slagerij. Buiten het werk en school ben ik te vinden op het veld (4x) en in de zaal (1x), dat te maken heeft met voetbal. Ik heb er nu alweer erg zin in! Tot op zomerkamp !

 

Toon

Hey! Mijn naam is Toon en ik ga sinds 2013 mee als vrijwilliger van SZB. Ik ben met SZB in aanraking gekomen via mijn vriendin (Susanne) die al vele jaren mee gaat als leiding. De afgelopen jaren heb ik het geluk gehad om samen met Luuk leiding te geven aan het heel gezellige groep 3! In het dagelijks leven ben ik Ingeneur, maar dat is veel te saai om over te vertellen in dit verhaaltje.

 

Zoe

Hoi Allemaal,

Ik ben Zoë en ga sinds 2013 mee op Zomerkamp als leiding van de jongste groep. Zelf ben ik als kind ook een aantal jaren mee geweest op zomerkamp en heb het altijd super naar mijn zin gehad en wilde nu ik oud genoeg was andere kinderen een leuke week bezorgen. Verder volg ik nog de studie Allround Kapper.

 

Boy

Hoi allemaal,

ik ben Boy van der Heijden, ik mag al sinds 2013 elk jaar als leiding mee om de kinderen een hele leuke vakantie week te bezorgen. Dit vind ik zelf ook heel gaaf om te doen. Dit alles doe ik langs mijn dagelijks werk in de bediening. Hopelijk gaan jullie dit jaar ook mee!!!

 

Bo

 

Hallo, mijn naam is Bo, geboren op 27-05-1990. 2015 is voor mij het eerste jaar dat ik mee ben gegaan als vrijwilliger bij Stichting Zomerkamp Best. Daarvoor veel kampen gedraaid als pony kamp leidster. Ik vind het erg leuk om met zijn allen een onvergetelijke week samen te stellen. De uitvoering is helaas altijd zo voorbij, maar gelukkig komt deze toffe week jaarlijks terug. In mijn dagelijks leven ben ik docent op een VSO school. En in mijn vrije tijd breng ik veel tijd door bij mijn paarden in de wei. Tot het komende kamp!

 

Remco M

Mijn naam is Remco en ben geboren in het jaar 1995. Ik ben in 2015 voor het eerst mee geweest als leiding. Ik zit zelf nog op school en in mijn vrije tijd houd ik mezelf bezig met auto's. En als het kamp weer bijna begint ga ik leuke activiteiten bedenken en voorbereiden. Top op het zomerkamp ik zie jullie graag en dan maken we er weer wat leuks van.

 

Stichting Zomerkamp Best

Bankrekening: IBAN: NL91ABNA0443854238

Kamer van koophandel: 41089867

Leiding

Patrick

Hallo ik ben Patrick en mocht van mijn vrouw (Yvonne) het eerste jaar in 2007 alleen maar komen kijken.

Ze heeft me besmet met het SZB virus en draai vanaf 2008 de allerkleinste samen met Maaike. Een gouden team!

Ik werk als commercieel medewerker en zelfs als ik geen vakantiedagen op mag nemen ben ik er voor het avondprogramma.

 

Meer informatie vind u onder het kopje: In vellige handen.

Emmy

Hallo daar! Mijn naam is Emmy. Vanaf 2016 Mag ik mee op Zomerkamp en daar heb ik elk jaar weer heel veel zin in. In het dagelijks leven werk ik in het speciaal onderwijs en heb ik dus veel vakantie en zo genoeg tijd om Zomerkamp goed voor te bereiden. Ik hoop jullie weer te zien bij het leukste kamp van het jaar!

Sven

Hoi! Sven is de naam. Sinds 2016 ben ik bezeten met het besmettelijke zomerkampvirus. Stilzitten is zeker niet een van mijn favoriete dingen. Ik heb met al mijn vrijwilligerswerk de afgelopen jaren al veel mensen mogen verblijden. In het dagelijks leven ben ik licht- en geluidstechnicus, dus altijd reden voor een feestje! Het is geen feest als je niet met zomerkamp mee bent geweest!

 

Bram

Hallo, mijn naam is Bram. Ben geboren op 15-05-1995. 2016 is voor mij het eerste jaar dat ik mee ga als vrijwilliger voor stichting zomerkamp Best. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als antennebouwer door heel Nederland. In mijn vrije tijd rij ik graag motor en houd ik me bezig met paintballen. Tijdens kamp vind ik het vooral heel leuk om met de kinderen bezig te zijn, de planning is niets voor mij. Ik ben zelf een van hun. Tot komend kamp!

Britt

Hallo, mijn naam is Britt van Heeswijk.

Ik ben in 2003 geboren en zit dus nog op school. Dit jaar 2017 was het eerste jaar dat ik mee ging als vrijwilliger. In mn vrije tijd ben ik keepster bij VV Wilhelmina Boys in Best bij een leuk meidenteam. Ook speel ik toneel. Ik vind het vooral leuk om de kinderen een onvergetelijk week te bezorgen en er een feestje van te maken. Want, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Alisha

Hoi mijn naam is Alisha. Ik ga sinds 2018 mee als leiding. Ik ben een paar jaar mee gegaan als kind op zomerkamp wat ik te gek vond! In het dagelijk leven ben ik biologie docente in opleiding en werk ik bij een poppodium.

Remco B

Hallo, mijn naam is remco. Ik ben geboren op 29-7-1994 en ga in 2018 voor het eerst mee op zomerkamp. Ik werk bij Quatre Bras in de bediening en af en toe werk ik voor foodworld best op festivals (als ik er zelf niet heen ga). Paar jaar geleden heb ik in Frankrijk gewerkt op een camping in de zomerperiode's dus dit is niet het eerste kamp wat ik mee ga. Ik heb er al zin!

Celine

Hallo, mijn naam is Celine. Ik ben geboren op 15-12-2000 en ik ga dit jaar voor de tweede keer mee als leiding op zomerkamp met veel plezier. Ik volg de opleiding Onderwijsassistent en hoop over een paar jaar juf te worden. Naast school werk ik bij jumbo en sta ik achter de bar op festivals. Ik heb super veel zin in     dit jaar en we gaan er een leuke week van maken!

Yuri

 

Hoi, ik ben Yuri. Ik ben geboren op 7 oktober 2000 in Eindhoven. Ik ga al sinds kind mee en sinds 2017 als vrijwilliger. Ik woon in Best waar ik nog op school zit. In het weekend doe ik aan scouting en heb ik een bijbaan als privé tuinman. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek en ga ik zwemmen. Ik ga mee op kamp om de kinderen van nu dezelfde lol te bezorgen die ik vroeger ervaren heb op kamp. Hopelijk lukt dat dit jaar weer.

 

Tim S

 

Hoi pipeloi, mijn naam is Tim Smit. Als klein kind ging ik al mee in groep 1, samen met mijn Jopie. Ja, zelfs knuffels mogen mee op kamp. Ik zit op t Heerbeek en woon in Best. Ik heb een broertje en een zusje, die ook al heel lang meegaan. Mijn ouders hebben dan ook een week vakantie.

Kinsey

 

Hoihoi, mijn naam is Kinsey en ik ga voor het eerst mee als leiding dit jaar! Zelf ging ik als kind ook al zo lang als ik me kan herinneren mee. Ik vind het daarom super leuk om nu als leiding mee te gaan. In het dagelijks leven doe ik een opleiding marketing & communicatie en ben ik nagelstyliste.  Ik heb er super veel zin in en ik hoop jullie ook!

 

7-8 jaar

9-10 jaar

11-12 jaar

5-6 jaar

13-15 jaar