Stichting Zomerkamp Best

Van 12 augustus tot 18 augustus 2018

Van 5 tot 14 jaar!

5-6 jaar

 

Groep 1 is de leukste groep om kennis te maken met zomerkamp.

Aangezien het best spannend is om voor de eerste keer op vakantie te gaan zonder papa en mama, hebben we in groep 1 iets meer leiding dan in de andere groepen. Deze leiding hebben we hard nodig voor het helpen met het smeren van boterhammen, het helpen met tandjes poetsen en voor het uitdelen van de nodige knuffels voor het slapen gaan.

In groep 1 hebben we elk jaar leuke spellen die geschikt zijn voor kinderen van deze leeftijden zoals het indianenspel waarbij er flink door het bos gerend moet worden om niet gesnapt te worden door de indianen. Maar er wordt ook lekker gekliederd met water en hele mooie knutsel werken worden er gemaakt. Het leukste aan groep 1 vind ik wel dat je vriendjes en vriendinnetjes maakt voor het leven.

Om te zorgen dat we elke dag genoeg energie hebben voor al die leuke spellen gaan wij (groep1) wel iets vroeger slapen dan de rest van het kamp.

Dus wij van stichting zomerkamp best zouden het erg leuk vinden als jij bij ons in de groep komt. Hopelijk tot dan! Groetjes de leiding van Groep 1

 

Stichting Zomerkamp Best

Bankrekening: IBAN: NL91ABNA0443854238

Kamer van koophandel: 41089867

7-8 jaar

9-10 jaar

11-14 jaar

4-6 jaar

Sponsoren